Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do panierki kotletów schabowych proponuję dodać mączkę grzybową a uzyskamy całkiem nowy smak.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6101
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1861
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6101
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1861
 
         
         
                Składniki
Kotlety lekko rozbić i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki . Bułkę tartą wymieszać z proszkiem grzybowym . Kotlety panierować w jajku i bułce z dodatkiem proszku grzybowego. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.