Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do panierki kotletów schabowych proponuję dodać mączkę grzybową a uzyskamy całkiem nowy smak.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5251
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 819
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5251
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 819
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Kotlety lekko rozbić i oprószyć przyprawami. Odstawić na godzinę do lodówki . Bułkę tartą wymieszać z proszkiem grzybowym . Kotlety panierować w jajku i bułce z dodatkiem proszku grzybowego. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.