Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety na inny sposób.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6121
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10601
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6121
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4740
Składniki
Wykonanie: Kotlety natrzeć solą i pieprzem, nie rozbijać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego masłem. Nałożyć poszatkowane jabłka i polać śmietaną. Następnie włożyć do nagrzanego piekarnika do 160 stopni i zapiec przez 40 minut.