Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z dorsza i ziemniaków, są miękkie i bardzo aromatyczne. Są doskonałym dodatkiem do obiadu.
1 miska 1 garnek 1 patelnia
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35856
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 371
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9178
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35856
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 371
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9178
Składniki
Ziemniaki ugotuj w posolonej wodzie. Ostudź i następnie potłucz lub przeciśnij przez praskę. Dorsza pokrój w drobną kostkę. Pokrojoną cebulę i czosnek usmaż na oleju. Wszystkie składniki przełóż do miski i dokładnie wymieszaj. Uformuj kotlety, delikatnie spłaszcz, obtocz je w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju przez 2 min z obu stron.