Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z dorsza i ziemniaków, są miękkie i bardzo aromatyczne. Są doskonałym dodatkiem do obiadu.
1 miska 1 garnek 1 patelnia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Składniki
Ziemniaki ugotuj w posolonej wodzie. Ostudź i następnie potłucz lub przeciśnij przez praskę. Dorsza pokrój w drobną kostkę. Pokrojoną cebulę i czosnek usmaż na oleju. Wszystkie składniki przełóż do miski i dokładnie wymieszaj. Uformuj kotlety, delikatnie spłaszcz, obtocz je w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju przez 2 min z obu stron.