Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z dorsza i ziemniaków, są miękkie i bardzo aromatyczne. Są doskonałym dodatkiem do obiadu.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 160
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2672
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 46
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 213
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 618
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 160
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2672
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 46
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 213
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 618
Składniki
Ziemniaki ugotuj w posolonej wodzie. Ostudź i następnie potłucz lub przeciśnij przez praskę. Dorsza pokrój w drobną kostkę. Pokrojoną cebulę i czosnek usmaż na oleju. Wszystkie składniki przełóż do miski i dokładnie wymieszaj. Uformuj kotlety, delikatnie spłaszcz, obtocz je w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju przez 2 min z obu stron.