Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korzystajmy z lata i bogactwa świeżych warzyw
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3569
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 326
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3569
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 326
Składniki
1. kalafiora umyć, pokroic na 1-1,5 cm plastry ( ze środka wychodzą ładne, z brzegu rozsypuja sie ale na smak to nie wpływa), zagotować wodę z 1 łyżka vegety lub ziarenek smaku, włożyć delikatnie kalafiora, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody, osączyć, wystudzić, 2. jajko roztrzepać z solą i pieprzem, 3. plastry kalafiore moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rumiano, smacznego