Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korzystajmy z lata i bogactwa świeżych warzyw
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8768
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8768
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 88
Składniki
1. kalafiora umyć, pokroic na 1-1,5 cm plastry ( ze środka wychodzą ładne, z brzegu rozsypuja sie ale na smak to nie wpływa), zagotować wodę z 1 łyżka vegety lub ziarenek smaku, włożyć delikatnie kalafiora, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody, osączyć, wystudzić, 2. jajko roztrzepać z solą i pieprzem, 3. plastry kalafiore moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rumiano, smacznego