Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
korzystajmy z lata i bogactwa świeżych warzyw
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 104
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2669
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3591
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 527
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4713
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 104
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2669
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3591
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 527
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4713
Składniki
1. kalafiora umyć, pokroic na 1-1,5 cm plastry ( ze środka wychodzą ładne, z brzegu rozsypuja sie ale na smak to nie wpływa), zagotować wodę z 1 łyżka vegety lub ziarenek smaku, włożyć delikatnie kalafiora, gotować ok 6-7 min, wyjąć z wody, osączyć, wystudzić, 2. jajko roztrzepać z solą i pieprzem, 3. plastry kalafiore moczyć w jajku, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rumiano, smacznego