Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z kalafiora z serem żółtym, koperkiem, panierowane w bułce tartej są chrupiące, a w środku bardzo delikatne i aromatyczne. Super pomysł na szybki i smaczny obiad lub przekąskę. Smacznego !!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10588
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11593
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 604
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10588
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11593
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 604
Składniki
Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, następnie odcedzamy go i studzimy, następnie rozgniatamy i dodajemy kolejno: Czosnek, posiekany koperek, pokrojony w drobną kostkę ser żółty, jajko, sól, pieprz i bułkę tartą aby zagęścić masę. Kolejny krok to formowanie kotletów i panierowanie w bułce tartej. Następnie rozgrzewamy patelnię z olejem i smażymy z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!!