Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z kalafiora z serem żółtym, koperkiem, panierowane w bułce tartej są chrupiące, a w środku bardzo delikatne i aromatyczne. Super pomysł na szybki i smaczny obiad lub przekąskę. Smacznego !!!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457557
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1405
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2228
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457557
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1405
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2228
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 567
Składniki
Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, następnie odcedzamy go i studzimy, następnie rozgniatamy i dodajemy kolejno: Czosnek, posiekany koperek, pokrojony w drobną kostkę ser żółty, jajko, sól, pieprz i bułkę tartą aby zagęścić masę. Kolejny krok to formowanie kotletów i panierowanie w bułce tartej. Następnie rozgrzewamy patelnię z olejem i smażymy z obu stron na złoty kolor. Gotowe !!!