Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotleciki na obiad.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8625
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3058
Polecam.
Odsłon: 1853
Polecam.
Odsłon: 536
Składniki
Wykonanie: Kaszę wymieszać i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu lub na rosole. Do przestudzonej kaszy dodać starty ser, posiekaną rybę, natkę pietruszki i jajka. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby zagęścić bułką tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem, super smakują z kopytkami z dodatkiem surówki z marchewki.