Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotleciki na obiad.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 253
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25196
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 253
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25196
Składniki
Wykonanie: Kaszę wymieszać i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu lub na rosole. Do przestudzonej kaszy dodać starty ser, posiekaną rybę, natkę pietruszki i jajka. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby zagęścić bułką tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolnym sosem, super smakują z kopytkami z dodatkiem surówki z marchewki.