Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, bezmięsne kotlety
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1635
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1635
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
1. kaszę jaglaną przepłukać gorącą wodą, potem zimną, gorąca i znów zimną, zalać gorącym bulionem warzywnym (ok 2 cm na powierzchnię kaszy), ugotować do miękkości, przestudzić, 2. marchew zetrzeć na tarce, cebule i czosnek posiekać, warzywa poddusić na łyżce masła, dodac łyzke sosu sojowego, wystudzić 3. kaszę i warzywa wymieszać, dodać jajko, łyzkę maki, doprawic solą i pieprzem, formowac kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rozgrzanym oleju, podawać z surówka smacznego