Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, bezmięsne kotlety
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 266
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 214
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 56
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 266
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 214
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 56
Składniki
1. kaszę jaglaną przepłukać gorącą wodą, potem zimną, gorąca i znów zimną, zalać gorącym bulionem warzywnym (ok 2 cm na powierzchnię kaszy), ugotować do miękkości, przestudzić, 2. marchew zetrzeć na tarce, cebule i czosnek posiekać, warzywa poddusić na łyżce masła, dodac łyzke sosu sojowego, wystudzić 3. kaszę i warzywa wymieszać, dodać jajko, łyzkę maki, doprawic solą i pieprzem, formowac kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rozgrzanym oleju, podawać z surówka smacznego