Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, zdrowa odmiana kotletów - z kaszy jaglanej z dodatkiem pomidorów. smakują zarówno na ciepło i na zimno, z sosem lub bez
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34913
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16940
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34913
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16940
Składniki
Kaszę jaglaną przeplukać na sitku i ugotować w 1 szkl. osolonego wrzątku ok. 15-20 min. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, przesmażyć, pod koniec smażenia dodać pokrojonego w kostkę pomidora, smażyć 1 min. Do ugotowanej kaszy dodać jajko, cebulę, czosnek i pomidora, przyprawić pieprzem i przyprawami. Uformować kotlety i smażyć po kilka minut z każdej strony. Podawać z sosem i ulubionymi warzywami lub surówką. Smacznego :-)