Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skórka z wierzchu i delikatne, soczyste mięso w środku. Bardzo miła odmiana dla tych tradycyjnych kotletów panierowanych bułką tartą. Julka stwierdziła, że smakują jak z MaCa.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14357
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16429
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6603
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14357
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16429
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6603
Składniki
Mięso z kurczaka kroimy w cienkie plastry. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem.
Tak przygotowane mięso moczymy w roztrzepanych jajkach.
Obtaczamy dokładnie w mące.
Smażymy na dobrze rozgrzany tłuszczu, na średnim ogniu.
Kotlety smażymy z każdej strony na złoto-brązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))