Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skórka z wierzchu i delikatne, soczyste mięso w środku. Bardzo miła odmiana dla tych tradycyjnych kotletów panierowanych bułką tartą. Julka stwierdziła, że smakują jak z MaCa.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 16994
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2449
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4619
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1774
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 16994
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2449
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4619
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1774
Składniki
Mięso z kurczaka kroimy w cienkie plastry. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem.
Tak przygotowane mięso moczymy w roztrzepanych jajkach.
Obtaczamy dokładnie w mące.
Smażymy na dobrze rozgrzany tłuszczu, na średnim ogniu.
Kotlety smażymy z każdej strony na złoto-brązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))