Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skórka z wierzchu i delikatne, soczyste mięso w środku. Bardzo miła odmiana dla tych tradycyjnych kotletów panierowanych bułką tartą. Julka stwierdziła, że smakują jak z MaCa.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2908
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2212
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2908
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2212
Składniki
Mięso z kurczaka kroimy w cienkie plastry. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem.
Tak przygotowane mięso moczymy w roztrzepanych jajkach.
Obtaczamy dokładnie w mące.
Smażymy na dobrze rozgrzany tłuszczu, na średnim ogniu.
Kotlety smażymy z każdej strony na złoto-brązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))