Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skórka z wierzchu i delikatne, soczyste mięso w środku. Bardzo miła odmiana dla tych tradycyjnych kotletów panierowanych bułką tartą. Julka stwierdziła, że smakują jak z MaCa.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31022
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5511
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31022
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5511
Składniki
Mięso z kurczaka kroimy w cienkie plastry. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem.
Tak przygotowane mięso moczymy w roztrzepanych jajkach.
Obtaczamy dokładnie w mące.
Smażymy na dobrze rozgrzany tłuszczu, na średnim ogniu.
Kotlety smażymy z każdej strony na złoto-brązowy kolor.
Podajemy zaraz po usmażeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))