Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio zajmujemy się działką, więc bardzo cenimy dania na szybko. Tutaj wystarczy 30 min i obiad gotowy ;)
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16584
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 216
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 405
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16584
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 216
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 405
Składniki
Z sera wycinamy dwa paski o wymiarach 5x2 cm. Metkę dzielimy na dwie części, każdą owijamy wokół sera. Obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Cebulę siekamy, szklimy na tłuszczu i zalewamy gorącym bulionem warzywnym. Kotlety przekładamy do sosu i dusimy. Po kilku minutach dodajemy ryż, dusimy razem do jego miękkości.