Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio zajmujemy się działką, więc bardzo cenimy dania na szybko. Tutaj wystarczy 30 min i obiad gotowy ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5191
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 774
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11568
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5005
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1251
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5191
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 774
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11568
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5005
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1251
Składniki
Z sera wycinamy dwa paski o wymiarach 5x2 cm. Metkę dzielimy na dwie części, każdą owijamy wokół sera. Obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Cebulę siekamy, szklimy na tłuszczu i zalewamy gorącym bulionem warzywnym. Kotlety przekładamy do sosu i dusimy. Po kilku minutach dodajemy ryż, dusimy razem do jego miękkości.