Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne kotlety mielone w nowej odsłonie
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39449
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39449
Składniki
Pieczarki obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystko podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu aż woda z pieczarek całkiem odparuje. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.
Do mięsa mielonego dodać przesmażone pieczarki z cebulą, jajko, czosnek przeciśnięty przez praskę i 4 łyżki bułki tartej. Doprawić solą i pieprzem. Wszystko wymieszać. Formować kotlety i panierować je w tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć rumiane kotlety.