Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie jedzą mięsa.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8614
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7166
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4889
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327775
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8614
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7166
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4889
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327775
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Lubczyk siekamy. Do pieczarek dodajemy cebulę, lubczyk, jajko, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek, 3-4 łyżki bułki tartej. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym maśle przez kilka minut z każdej strony.