Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie jedzą mięsa.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2891
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 248
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 116
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2891
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 248
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 116
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Lubczyk siekamy. Do pieczarek dodajemy cebulę, lubczyk, jajko, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek, 3-4 łyżki bułki tartej. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym maśle przez kilka minut z każdej strony.