Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety owinięte soczystym boczkiem z nadzieniem
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 83
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40720
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1113
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3454
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 83
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40720
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1113
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3454
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry grubsze, robimy kieszonkę i trochę rozbijamy.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę bardzo drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
4. Szczypiorek siekamy, łączymy z papryką
5. Ser drobniutko kroimy.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Razem mieszamy.
8. Farszem napełniamy kieszonki w mięsie.
9. Owijamy boczkiem.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.