Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety owinięte soczystym boczkiem z nadzieniem
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4092
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73120
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 544
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15616
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4092
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73120
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 544
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15616
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry grubsze, robimy kieszonkę i trochę rozbijamy.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę bardzo drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
4. Szczypiorek siekamy, łączymy z papryką
5. Ser drobniutko kroimy.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Razem mieszamy.
8. Farszem napełniamy kieszonki w mięsie.
9. Owijamy boczkiem.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.