Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety owinięte soczystym boczkiem z nadzieniem
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
1. Mięso kroimy na plastry grubsze, robimy kieszonkę i trochę rozbijamy.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Paprykę bardzo drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
4. Szczypiorek siekamy, łączymy z papryką
5. Ser drobniutko kroimy.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Razem mieszamy.
8. Farszem napełniamy kieszonki w mięsie.
9. Owijamy boczkiem.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.