Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
1. ugotować ryż wg własnego sposobu, przestudzić, 2. na oleju podsmazyc cebule, dodać startą na grubej tarce marchew, po chwili dodać paprykę i na końcu posiekane drobniutko pieczarki, smażyć do miękkości, doprawić sola i pieprzem, 3. ryż wymieszać z warzywami, jajkiem i 2 łyzkami kaszy manny, doprawić finalnie, 4. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, smacznego