Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 133
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 133
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
1. ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie, 2. rozgrzać masło, dodać posiekaną w kostkę cebulę, starte na grubej tarce pieczarki i poszatkowanę kapuste pekińską, dodać łyżke sosu sojowego, dusić do odparowania płynu, wystudzić, 3. ryz połączyć z warzywami, dodać jajko i 1-2 łyżki bułki tartej, doprawić solą i pieprzem, 4. formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, smacznego