Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety bez mięsa też super smakują.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8551
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7041
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4802
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327528
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8551
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7041
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4802
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327528
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować z dodatkiem soli na sypko. Selera umyć i ugotować do miękkości z pieczarkami. Następnie ostudzić, obrać i zmielić z pieczarkami. Połączyć z ryżem, jajkami, posiekaną natką selera, przyprawami do smaku, dobrze wyrobić masę. Gdy masa będzie za rzadka dosypać bułki tartej. Z przygotowanej masy formować kotlety, panierować w mące, maczać w rozmąconym jajku a na końcu panierować w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolna sezonową surówką.