Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Ziemniaki przecisnąć przez praskę. Dodać jajko,mąki i posolić. Wyrobić ciasto. Podzielić na równe kulki.
Pieczarki obrać,pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Smażyć razem na oleju aż woda całkiem wyparuje. Doprawić solą i pieprzem.
Kulkę ziemniaczaną spłaszczyć. Na jeden placek nakładać porcję pieczarek i przykryć drugim plackiem. Dobrze zlepić brzegi. Panierować w jajku i tartej bułce i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.