Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 489
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 603
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 894
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 284
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 489
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 603
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 894
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 284
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Cebulkę smażymy aż nabierze złocistego koloru. Szczypiorek drobno kroimy. Ziemniaki porządnie odcedzamy, żeby tam woda nie została. Do garnka z ziemniakami dodajemy: szczypiorek, cebulę, 3 łyżki bułki tartej, mąkę, wbijamy jajo, przyprawę do ziemniaków, pieprz i sól. Wszystko trzeba porządnie wymieszać. Teraz z jednolitej masy co nam powstała formujemy kotleciki. Każdego kotlecika obtaczamy w bułce tartej. Rozgrzewamy patelnie i nasze kotlety smażymy na maśle na wolnym ogniu aż nabiorą fajnego , rumianego koloru. Link do filmu z przygotowań poniżej! Życzę smacznego! Pozdrawiam!!!!