Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać!!!
Dziś ziemniaki w innej odsłonie. Są to kotlety ziemniaczano serowe. Idealnie...
Odsłon: 1107
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 50
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 181
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko zn...
Odsłon: 50
Przepis na tą zapiekankę dostałam od szwagierki, która mieszka w Grecji około...
Odsłon: 181
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Cebulkę smażymy aż nabierze złocistego koloru. Szczypiorek drobno kroimy. Ziemniaki porządnie odcedzamy, żeby tam woda nie została. Do garnka z ziemniakami dodajemy: szczypiorek, cebulę, 3 łyżki bułki tartej, mąkę, wbijamy jajo, przyprawę do ziemniaków, pieprz i sól. Wszystko trzeba porządnie wymieszać. Teraz z jednolitej masy co nam powstała formujemy kotleciki. Każdego kotlecika obtaczamy w bułce tartej. Rozgrzewamy patelnie i nasze kotlety smażymy na maśle na wolnym ogniu aż nabiorą fajnego , rumianego koloru. Link do filmu z przygotowań poniżej! Życzę smacznego! Pozdrawiam!!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Piersi z kurczaka w pomidorach
Dania główne
Zrazy z karkówki z pieczarkami
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Żeberka ze zdrową sałatką.
Piersi z kurczaka w pomidorach
Szybki, prosty obiad z makaronem lub ryżem.
Odsłon: 194
Zrazy z karkówki z pieczarkami
Zrazy z karkówki z pieczarkami to klasyczne danie, które sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 1341