Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Cebulkę smażymy aż nabierze złocistego koloru. Szczypiorek drobno kroimy. Ziemniaki porządnie odcedzamy, żeby tam woda nie została. Do garnka z ziemniakami dodajemy: szczypiorek, cebulę, 3 łyżki bułki tartej, mąkę, wbijamy jajo, przyprawę do ziemniaków, pieprz i sól. Wszystko trzeba porządnie wymieszać. Teraz z jednolitej masy co nam powstała formujemy kotleciki. Każdego kotlecika obtaczamy w bułce tartej. Rozgrzewamy patelnie i nasze kotlety smażymy na maśle na wolnym ogniu aż nabiorą fajnego , rumianego koloru. Link do filmu z przygotowań poniżej! Życzę smacznego! Pozdrawiam!!!!