Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety ziemniaczane z serem, koperkiem i szczypiorkiem.

Przepis dnia 2018-10-09
Kotlety ziemniaczane z serem, koperkiem i szczypiorkiem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2258

Dodano:

Odsłon: 4564

Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu kotlety ziemniaczane z dodatkiem sera i świeżych ziół. Polecam i smacznego !!!

Składniki

  • Ziemniaki ugotowane 500 g.
  • Jajko 1 szt.
  • Szczypiorek 1/2 pęczka.
  • Koperek 1/2 pęczka.
  • Ser żółty 50 g.
  • Sól do smaku.
  • Pieprz do smaku.
  • Olej do smażenia.
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kotlety ziemniaczane z serem, koperkiem i szczypiorkiem.

Przygotowanie

  1. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i przecisnąć przez praskę do ziemniaków.
    Do miski z ziemniakami dodać posiekany szczypiorek, koperek, jajko, sól i pieprz do smaku.
    Całość wymieszać i uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej.
    Następnie smażyć z obu stron na złoty kolor.
    Gotowe !!!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń