Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostały Wam ziemniaki z obiadu i nie wiecie co z nimi zrobić, to idealnym rozwiązaniem będą kolety ziemniaczane. Są pyszne i pożywne.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 185
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2704
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14327
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 185
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2704
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14327
Składniki
Ziemniaki ugotować, przecisnąć przez praskę lub ugnieść i wystudzić. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na patelni. Do ziemniaków dodać jajko, tarty żółty ser, śmietanę, cebulę, posiekaną zieleninkę oraz doprawić solą i pieprzem. Formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na patelni z obu stron na złoty kolor. Kotleciki można podawać z sosem czosnkowym lub pieczarkowym oraz surówkami. SMACZNEGO!!!