Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostały Wam ziemniaki z obiadu i nie wiecie co z nimi zrobić, to idealnym rozwiązaniem będą kolety ziemniaczane. Są pyszne i pożywne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1255
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5779
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8813
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1255
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5779
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8813
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Składniki
Ziemniaki ugotować, przecisnąć przez praskę lub ugnieść i wystudzić. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na patelni. Do ziemniaków dodać jajko, tarty żółty ser, śmietanę, cebulę, posiekaną zieleninkę oraz doprawić solą i pieprzem. Formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na patelni z obu stron na złoty kolor. Kotleciki można podawać z sosem czosnkowym lub pieczarkowym oraz surówkami. SMACZNEGO!!!