Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja szaszłyków zapiekanych z ziemniakami z dodatkiem warzyw, idealna propozycja na obiad.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3017
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 908
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 610
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3017
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 908
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 610
Składniki
1. Mięso kroimy w podłużne paski.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Ziemniaki obieramy kroimy w plastry i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Posypujemy przyprawa do ziemniaków i solą.
5. Cebulę obieramy kroimy w krążki i wykładamy na ziemniaki.
6. Końcówkę mięsa nadziewamy na wykałaczkę.
7. Następnie ogórek, mięso, paprykę i tak na przemian.
8. Szaszłyki układamy na cebuli.
9. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.