Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja szaszłyków zapiekanych z ziemniakami z dodatkiem warzyw, idealna propozycja na obiad.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 567
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16845
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 656
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 567
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16845
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 656
Składniki
1. Mięso kroimy w podłużne paski.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Ziemniaki obieramy kroimy w plastry i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Posypujemy przyprawa do ziemniaków i solą.
5. Cebulę obieramy kroimy w krążki i wykładamy na ziemniaki.
6. Końcówkę mięsa nadziewamy na wykałaczkę.
7. Następnie ogórek, mięso, paprykę i tak na przemian.
8. Szaszłyki układamy na cebuli.
9. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.