Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Składniki
1. ryz ugotować wg przepisu na opakowaniu, 2. rozgrzać łyżke masła, poddusić posiekaną cebulę i por, dodać pokrojoną drobno kapustę pekińską, podlać odrobiną wody, posolić, dusić aż warzywa zmiękną, dodać groszek i pokrojone w paski pomidory suszone, warzywa wymieszać z ryżem, doprawić do smaku sola i pieprzem 3. rozgrzać łyżke oleju, dodać posiekany drobno czosnek, chwile podgrzewać, dodac krewetki, smażyć po 1-2 min z kazdej strony, lekko posolić, 4. gorący ryż wymieszać z krewetkami, smacznego