Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie obiadowe.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15611
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4688
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 363
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2882
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15611
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4688
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 363
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2882
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, drobno posiekać i przysmażyć na maśle z natka pietruszki i łyżką bułki tartej. Ziemniaki zmielić razem z orzechami, dodać przygotowaną cebulę i wbić jajko. Przyprawić do smaku dokładnie wyrobić masę. Na stolnicy posypanej mąką formować wałeczki, maczać w rozmąconym jajku, następnie panierować w migdałach lub bułce tartej. Smażyć z każdej strony na złoty kolor.