Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 550 Ocena: 7728
Dodano: 06.06.2020
Odsłon: 4837
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Naleśniki
zrobiłam z dwóch litrów mleka, ciasta ma być dużo, ponieważ naleśników powinno być również sporo.
Mięso dusimy pod przykryciem z przyprawami, dodajemy usmażoną cebulę.
Następnie mielimy.
Farsz z mięsa zawijamy w naleśniki. Panierujemy w jajku, bułce tartej i smażymy.
Pieczarki i cebulę pokroić na plasterki, dodać przyprawy i dusić aż puszczą wodę.
Zagęścić mąką rozprowadzoną w odrobinie wody i śmietanie.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 08 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:)0 Kto głosował? | Odpowiedz