Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostaną nam ziemniaki z obiadu,na dugi dzień bardzo polecam takie krokiety,inne w smaku ,na pewno Wam posmakują.Polecam:)
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 24
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 110
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 24
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 110
Składniki
Cukinię nożykiem pokroić wzdłuż w cieńkie paski. Papryki i cebulę pokroić w kostkę i zeszklić. Ziemniaki zmielić ,dodać koperek,1 jajko ,mąkę oraz przestudzone papryki z cebulą. Doprawić do smaku. Na cieńkie paski cukinii po 3-4 szt.kłaść farsz i zwinąć w roladkę.
Gotowe roladki obtoczyć w roztrzepanych jajkach i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron Odsączyć na ręczniku papierowym z tłuszczu.
Smacznego życzę!