Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 739
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36455
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1290
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 739
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36455
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1290
Składniki
Mięso wyrobic z jajkiem, pieczarkami, cebulą i przyprawami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na wafel, przykryc drugim. Pokroic w kwadraty o boku ok. 10 cm. Panierowac w jajku i tartej bułce. Obsmażyc na złoty kolor. Ułoży pionowo w naczyniu żaroodpornym i zapiekac jeszcze ok. 20 min. Można podlac niewielką ilością wody. Podawac z surówką. Smacznego.