Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Składniki
Mięso wyrobic z jajkiem, pieczarkami, cebulą i przyprawami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na wafel, przykryc drugim. Pokroic w kwadraty o boku ok. 10 cm. Panierowac w jajku i tartej bułce. Obsmażyc na złoty kolor. Ułoży pionowo w naczyniu żaroodpornym i zapiekac jeszcze ok. 20 min. Można podlac niewielką ilością wody. Podawac z surówką. Smacznego.