Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w wykonaniu krokiety. Krokiety przygotowane z chleba tostowego z szynka konserwową oraz z plastrami sera mozzarella. Wyszły bardzo smaczne. Polecam
nóż, deska, patelnia, miska do panierki i do jajek, ręcznik papierowy, wałek,
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Składniki
Z kromek chleba tostowego odciąć skórki z dwóch stron. Następnie rozwałkować kromki wałkiem. Na każdej kromce rozłożyć plasterek szynki u mnie konserwowa, na szynce plaster sera mozzarella. Ciasno zwinąć w rulon. i panierować najpierw w rozbełtanych jajkach a następnie w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z każdej strony. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego.
Odcięcie skórek z chleba i rozwałkowanie.
Przygotowanie panierki .
Panierowanie .
Smażenie krokietów.
Krokiety gotowe do podania.