Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety to danie który lubi każdy a zrobienie z tego przepisu wychodzą idealne i przepyszne . Polecam i Smacznego
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13164
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7389
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13164
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7389
Składniki
kapustę poszatkować ugotować do miękkości w osolonej wodzie, grzyby ugotować i zmielić przez maszynkę połączyć grzyby z kapustą i doprawić do smaku, przygotować ciasto naleśnikowe: do miski wlać mleko oraz wodę i dodać pozostałe składniki miksować do uzyskania jednolitej konsystencji po trochę wylewać na patelnię i smażyć naleśniki, po usmażeniu wszystkich naleśników wykładamy po jednej łyżce farszu na każdego naleśnika i zwijamy. tak zwinięte naleśniki obtoczyć w mące w jajku i w bułce tartej smażyć na oleju z obu stron. Smacznego