Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i chrupiące krokiety z kapustą i pieczarkami. Świetny dodatek do barszczu czerwonego.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 381
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1731
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3265
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26761
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 381
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1731
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3265
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26761
Składniki
Kapustę odsączyć i usmażyć. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Usmażone pieczarki posiekać i połączyć z kapustą, doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki na ciasto na naleśniki wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć cienkie naleśniki Gotowy farsz nakładać na naleśniki, zwinąć, obtoczyć w jajku następnie w bułce i smażyć z każdej strony na złoty kolor.