Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i chrupiące krokiety z kapustą i pieczarkami. Świetny dodatek do barszczu czerwonego.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15336
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8788
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 650
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15336
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8788
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 650
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8293
Składniki
Kapustę odsączyć i usmażyć. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Usmażone pieczarki posiekać i połączyć z kapustą, doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki na ciasto na naleśniki wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć cienkie naleśniki Gotowy farsz nakładać na naleśniki, zwinąć, obtoczyć w jajku następnie w bułce i smażyć z każdej strony na złoty kolor.