Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i chrupiące krokiety z kapustą i pieczarkami. Świetny dodatek do barszczu czerwonego.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Kapustę odsączyć i usmażyć. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Usmażone pieczarki posiekać i połączyć z kapustą, doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki na ciasto na naleśniki wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć cienkie naleśniki Gotowy farsz nakładać na naleśniki, zwinąć, obtoczyć w jajku następnie w bułce i smażyć z każdej strony na złoty kolor.