Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i chrupiące krokiety z kapustą i pieczarkami. Świetny dodatek do barszczu czerwonego.
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6361
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 272
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 123
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 87
Ten przepis na karpia to klasyka polskiej kuchni. Marynowanie w cebuli i soku...
Odsłon: 1409
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6361
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 272
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 123
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 87
Ten przepis na karpia to klasyka polskiej kuchni. Marynowanie w cebuli i soku...
Odsłon: 1409
Składniki
Kapustę odsączyć i usmażyć. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Usmażone pieczarki posiekać i połączyć z kapustą, doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki na ciasto na naleśniki wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć cienkie naleśniki Gotowy farsz nakładać na naleśniki, zwinąć, obtoczyć w jajku następnie w bułce i smażyć z każdej strony na złoty kolor.