Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko, z kilku prostych składników, wystarczy ryba z puszki (w sosie własnym), jajko, tarta bułka, trochę zieleniny i przyprawy. Do zrobienia krokietów użyłam łososia ale równie dobrze sprawdzi się tuńczyk.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 834
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 671
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5777
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4826
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1041
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 834
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 671
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5777
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4826
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1041
Składniki
Odsączoną z zalewy rybę przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Dodać jajko, połowę tartej bułki, posiekaną zieleninę, musztardę i majonez. Całość dobrze wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Z przygotowanej masy uformować 4-5 okrągłych krokietów, obtoczyć w pozostałej tartej bułce.
Na patelni rozgrzać olej. Kotleciki smażyć po 3-4 minuty z obu stron, aż będą złociste i chrupiące.