Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je zawsze gdy mam dużo mięsa pozostałego z rosołu. Pyszne z dodatkiem barszczu czerwonego.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
z 2 jajek, mąki, mleka, wody m ineralnej i szczypty soli wyrobić ładne gładkie ciasto.
z ciasta upiec naleśniki
mięso skręcic w maszynce
cebylke podrumienic na patelni i dodać wraz z przyprawami do mięsa, wszystko dokłądnie wymieszać.
na każdego należnika nałożyć mieso, zwinąć naleśnik tak aby miąsko nie wyleciało.
naleśnika z mięsem zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Piec na odrobinie oliwy az sie zarumienia.
SMACZNEGO!!!!