Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je zawsze gdy mam dużo mięsa pozostałego z rosołu. Pyszne z dodatkiem barszczu czerwonego.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 88
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40734
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1118
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 271
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3462
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 88
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40734
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1118
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 271
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3462
Składniki
z 2 jajek, mąki, mleka, wody m ineralnej i szczypty soli wyrobić ładne gładkie ciasto.
z ciasta upiec naleśniki
mięso skręcic w maszynce
cebylke podrumienic na patelni i dodać wraz z przyprawami do mięsa, wszystko dokłądnie wymieszać.
na każdego należnika nałożyć mieso, zwinąć naleśnik tak aby miąsko nie wyleciało.
naleśnika z mięsem zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Piec na odrobinie oliwy az sie zarumienia.
SMACZNEGO!!!!