Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je zawsze gdy mam dużo mięsa pozostałego z rosołu. Pyszne z dodatkiem barszczu czerwonego.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 698
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1851
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 698
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1851
Składniki
z 2 jajek, mąki, mleka, wody m ineralnej i szczypty soli wyrobić ładne gładkie ciasto.
z ciasta upiec naleśniki
mięso skręcic w maszynce
cebylke podrumienic na patelni i dodać wraz z przyprawami do mięsa, wszystko dokłądnie wymieszać.
na każdego należnika nałożyć mieso, zwinąć naleśnik tak aby miąsko nie wyleciało.
naleśnika z mięsem zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Piec na odrobinie oliwy az sie zarumienia.
SMACZNEGO!!!!