Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je zawsze gdy mam dużo mięsa pozostałego z rosołu. Pyszne z dodatkiem barszczu czerwonego.
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 757
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 117
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 38
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 757
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 117
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 38
Składniki
z 2 jajek, mąki, mleka, wody m ineralnej i szczypty soli wyrobić ładne gładkie ciasto.
z ciasta upiec naleśniki
mięso skręcic w maszynce
cebylke podrumienic na patelni i dodać wraz z przyprawami do mięsa, wszystko dokłądnie wymieszać.
na każdego należnika nałożyć mieso, zwinąć naleśnik tak aby miąsko nie wyleciało.
naleśnika z mięsem zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Piec na odrobinie oliwy az sie zarumienia.
SMACZNEGO!!!!