Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływa się w ustach ;)
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 306
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 570
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 306
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 570
Składniki
Składniki: Królik, wegeta, pieprz, około Pół kostki margaryny, 2 szt. cebula Wykonanie: Królik najpierw musi być przemrożony. Następnie gdy go odmrozimy dokładnie myjemy. Na patelni obsmażyć na odrobinie oleju z obu stron na złoty kolor. Przekładamy królika do brytfanny dodajemy 3 łyżki margaryny ,przyprawiamy królika z obu stron wegetą i świeżo mielonym pieprzem. Oczywiście z patelni również przelewamy pozostałości do brytfanny. Próżymy około 2 godziny na małym ogniu. Co jakiś czas przekręcamy królika na drugą stronę i dodajemy margarynę. Można również podlać odrobina wody. Pod koniec próżenia dodajemy pokrojoną cebule w piórka i chwilkę próżymy aż cebula będzie miękka . Smacznego