Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 128
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 68
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 71
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 48
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 128
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 68
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 71
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 48
Składniki
Składniki: Królik, wegeta, pieprz, około Pół kostki margaryny, 2 szt. cebula Wykonanie: Królik najpierw musi być przemrożony. Następnie gdy go odmrozimy dokładnie myjemy. Na patelni obsmażyć na odrobinie oleju z obu stron na złoty kolor. Przekładamy królika do brytfanny dodajemy 3 łyżki margaryny ,przyprawiamy królika z obu stron wegetą i świeżo mielonym pieprzem. Oczywiście z patelni również przelewamy pozostałości do brytfanny. Próżymy około 2 godziny na małym ogniu. Co jakiś czas przekręcamy królika na drugą stronę i dodajemy margarynę. Można również podlać odrobina wody. Pod koniec próżenia dodajemy pokrojoną cebule w piórka i chwilkę próżymy aż cebula będzie miękka . Smacznego