Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244668
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244668
Składniki
Składniki: Królik, wegeta, pieprz, około Pół kostki margaryny, 2 szt. cebula Wykonanie: Królik najpierw musi być przemrożony. Następnie gdy go odmrozimy dokładnie myjemy. Na patelni obsmażyć na odrobinie oleju z obu stron na złoty kolor. Przekładamy królika do brytfanny dodajemy 3 łyżki margaryny ,przyprawiamy królika z obu stron wegetą i świeżo mielonym pieprzem. Oczywiście z patelni również przelewamy pozostałości do brytfanny. Próżymy około 2 godziny na małym ogniu. Co jakiś czas przekręcamy królika na drugą stronę i dodajemy margarynę. Można również podlać odrobina wody. Pod koniec próżenia dodajemy pokrojoną cebule w piórka i chwilkę próżymy aż cebula będzie miękka . Smacznego