Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik w takim wydaniu może smakować nawet tym, którzy twierdzą, że nie lubią tego mięsa
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, tymiankiem i rozmarynem, 2. warzywa (oprócz ziemniaków) pokroić w plastry, w misce ułożyć doprawione mięso, obłożyć warzywami, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dusić na małym ogniu, warzywa wraz z ziemniakami, także lekko podsmażyć, po 30 min także dodać do mięsa, dusić do miękkości, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, podawać z surówką, smacznego