Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik w takim wydaniu może smakować nawet tym, którzy twierdzą, że nie lubią tego mięsa
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 868
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 55
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2118
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4130
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 868
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 55
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2118
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4130
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, tymiankiem i rozmarynem, 2. warzywa (oprócz ziemniaków) pokroić w plastry, w misce ułożyć doprawione mięso, obłożyć warzywami, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dusić na małym ogniu, warzywa wraz z ziemniakami, także lekko podsmażyć, po 30 min także dodać do mięsa, dusić do miękkości, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, podawać z surówką, smacznego