Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik w takim wydaniu może smakować nawet tym, którzy twierdzą, że nie lubią tego mięsa
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, tymiankiem i rozmarynem, 2. warzywa (oprócz ziemniaków) pokroić w plastry, w misce ułożyć doprawione mięso, obłożyć warzywami, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dusić na małym ogniu, warzywa wraz z ziemniakami, także lekko podsmażyć, po 30 min także dodać do mięsa, dusić do miękkości, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, podawać z surówką, smacznego