Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów mocnych chrzanowych wrażeń
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29275
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29275
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Składniki
Królika (podzielonego na części ) zamarynować całą noc w przyprawach i winie. Następnie obsmażyć na dużym ogniu, podlać odrobiną wody i dusić ok.1,5 godz-0 płyn odparować.
Wcisnąć czosnek , dodać chrzan i śmietanę i dusić jeszcze jakieś 10 min. ewentualnie doprawiając. Przed podaniem posypać natką.
Taki króliczek najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami , pycha.