Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów mocnych chrzanowych wrażeń
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Królika (podzielonego na części ) zamarynować całą noc w przyprawach i winie. Następnie obsmażyć na dużym ogniu, podlać odrobiną wody i dusić ok.1,5 godz-0 płyn odparować.
Wcisnąć czosnek , dodać chrzan i śmietanę i dusić jeszcze jakieś 10 min. ewentualnie doprawiając. Przed podaniem posypać natką.
Taki króliczek najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami , pycha.