Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów mocnych chrzanowych wrażeń
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6333
Polecam.
Odsłon: 355
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6333
Polecam.
Odsłon: 355
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 359
Składniki
Królika (podzielonego na części ) zamarynować całą noc w przyprawach i winie. Następnie obsmażyć na dużym ogniu, podlać odrobiną wody i dusić ok.1,5 godz-0 płyn odparować.
Wcisnąć czosnek , dodać chrzan i śmietanę i dusić jeszcze jakieś 10 min. ewentualnie doprawiając. Przed podaniem posypać natką.
Taki króliczek najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami , pycha.