Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów mocnych chrzanowych wrażeń
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10633
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13011
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10633
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6141
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13011
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4765
Składniki
Królika (podzielonego na części ) zamarynować całą noc w przyprawach i winie. Następnie obsmażyć na dużym ogniu, podlać odrobiną wody i dusić ok.1,5 godz-0 płyn odparować.
Wcisnąć czosnek , dodać chrzan i śmietanę i dusić jeszcze jakieś 10 min. ewentualnie doprawiając. Przed podaniem posypać natką.
Taki króliczek najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami , pycha.