Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spakować do pojemniczka i zabrać ze sobą do pracy.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 144
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20748
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28259
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4418
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 144
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20748
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28259
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4418
Składniki
Mięso ugotować w soli do miękkości. Ugotowane oddzielić od kości. Na patelni umieścić poszatkowaną cebulę, wyciśnięty czosnek oraz przyprawy. Wlać olej z suszonych pomidorów oraz pokrojone pomidory. Wszystko razem lekko podsmażyć, mieszać, aby przyprawy nie przypaliły się. Dodać mięso, przykryć i chwilę dusić. Na koniec wlać śmietankę. Makaron ugotować i przelać zimną wodą. Umieścić w garnku i wymieszać z sosem z królika. Smacznego.