Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo aromatyczne, soczyste mięso
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8250
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4584
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 620
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8250
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4584
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 620
Składniki
1. fileta pokroić w kostkę, zamarynować w sosie sojowym i pieprzu ziołowym, odstawić na kilka godzin, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć cebulę i czosnek, dodać pokrojonego pora, gdy warzywa zmiękną, dodać pokrojoną paprykę a po kilku minutach kurczaka, posolić, dodać łyżeczkę papryki słodkiej i szczyptę papryki ostrej, dusić na małym ogniu przez ok 25 min (w razie potrzeby podlac kilkoma łyżkami gorącej wody, danie nie może być suche), doprawić do smaku, podawać z surówką i pieczonymi ziemniakami, smacznego