Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna. Na każdą porę dnia. Można zabrać do pracy.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666299
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 108
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 579
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5764
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 985
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666299
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 108
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 579
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5764
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 985
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzoną przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone na małe kawałki ok. 1-1,5 cm kabanosy. Można pokroić ozdobnie, po skosie. Dodać jajka pokrojone w drobną kostkę oraz pokrojone w kostkę kiszone ogórki i czerwoną cebulę. Dodać osączoną na sicie kukurydzę. Przelaną zimną wodą i osączoną na sicie czerwoną fasolę. Na koniec dodać posikany koperek i natkę pietruszki oraz pieprz czarny świeżo mielony, majonez i sól do smaku. Wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.