Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna. Na każdą porę dnia. Można zabrać do pracy.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5081
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 66
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 256
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 611
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 249
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5081
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 66
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 256
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 611
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 249
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzoną przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone na małe kawałki ok. 1-1,5 cm kabanosy. Można pokroić ozdobnie, po skosie. Dodać jajka pokrojone w drobną kostkę oraz pokrojone w kostkę kiszone ogórki i czerwoną cebulę. Dodać osączoną na sicie kukurydzę. Przelaną zimną wodą i osączoną na sicie czerwoną fasolę. Na koniec dodać posikany koperek i natkę pietruszki oraz pieprz czarny świeżo mielony, majonez i sól do smaku. Wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.