Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna. Na każdą porę dnia. Można zabrać do pracy.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzoną przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone na małe kawałki ok. 1-1,5 cm kabanosy. Można pokroić ozdobnie, po skosie. Dodać jajka pokrojone w drobną kostkę oraz pokrojone w kostkę kiszone ogórki i czerwoną cebulę. Dodać osączoną na sicie kukurydzę. Przelaną zimną wodą i osączoną na sicie czerwoną fasolę. Na koniec dodać posikany koperek i natkę pietruszki oraz pieprz czarny świeżo mielony, majonez i sól do smaku. Wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.