Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Składniki
Składniki marynaty połączyć ze sobą i posmarować kurczaka w środku, wsadzić cebulę. Nabić kurczaka na butelkę piwa w taki sposób, żeby szyjka butelki wyszła górą, owinąć szyjkę butelki skórą kurczaka w taki sposób, żeby piwo podczas pieczenia wylewało się na kurczaka. Resztą marynaty posmarować ptaka z zewnątrz i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C około 1,5 h (ogólnie zasada jest taka, że 1h na 1kg). Podawać z pieczonymi warzywami