Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Składniki
Filety płuczemy ,kroimy w większą kostkę i oprószamy solą ,pieprzem ,curry oraz kuminem. Lekko podsmażamy na oliwie z oliwek z posiekanymi szalotkami. Dodajemy pomidory ,czosnek ,bulion i dusimy na wolnym ogniu ,do zredukowania (nie zupełnego) sosu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem ,w zależności od upodobań można doprawić jeszcze curry i kuminem. Podajemy z kaszą kuskus.