Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13476
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13476
Składniki
Filety płuczemy ,kroimy w większą kostkę i oprószamy solą ,pieprzem ,curry oraz kuminem. Lekko podsmażamy na oliwie z oliwek z posiekanymi szalotkami. Dodajemy pomidory ,czosnek ,bulion i dusimy na wolnym ogniu ,do zredukowania (nie zupełnego) sosu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem ,w zależności od upodobań można doprawić jeszcze curry i kuminem. Podajemy z kaszą kuskus.