Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu wykorzystuje ten składnik w marynatach do mięs, koniecznie przetestuj ten pomysł.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10748
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11612
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 661
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10748
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11612
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 661
Składniki
W misce łączymy masło orzechowe, oliwę, sos sojowy, sprasowany czosnek i przyprawy.
Do miski wkładamy kawałki mięsa, nacieramy je dokładnie marynatą i odstawiamy je do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Mięso pieczemy w rękawie do pieczenia lub naczyniu żaroodpornym przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!