Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu wykorzystuje ten składnik w marynatach do mięs, koniecznie przetestuj ten pomysł.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 241
Składniki
W misce łączymy masło orzechowe, oliwę, sos sojowy, sprasowany czosnek i przyprawy.
Do miski wkładamy kawałki mięsa, nacieramy je dokładnie marynatą i odstawiamy je do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Mięso pieczemy w rękawie do pieczenia lub naczyniu żaroodpornym przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!