Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu wykorzystuje ten składnik w marynatach do mięs, koniecznie przetestuj ten pomysł.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1387
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1387
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Składniki
W misce łączymy masło orzechowe, oliwę, sos sojowy, sprasowany czosnek i przyprawy.
Do miski wkładamy kawałki mięsa, nacieramy je dokładnie marynatą i odstawiamy je do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Mięso pieczemy w rękawie do pieczenia lub naczyniu żaroodpornym przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!