Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu wykorzystuje ten składnik w marynatach do mięs, koniecznie przetestuj ten pomysł.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 597
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3178
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 597
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2310
Składniki
W misce łączymy masło orzechowe, oliwę, sos sojowy, sprasowany czosnek i przyprawy.
Do miski wkładamy kawałki mięsa, nacieramy je dokładnie marynatą i odstawiamy je do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Mięso pieczemy w rękawie do pieczenia lub naczyniu żaroodpornym przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!