Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na kurczaka nigdy dość, można podać zarówno gościom jak i na niedzielny obiad
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326549
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12102
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16923
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326549
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12102
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16923
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5543
Składniki
1. kurczaka umyć, natrzeć czosnkiem, solą i pozostałymi przyprawami, wstawić na noc do lodówki, 2. warzywa obrać, pokroić w plasterki, 3. mięso obsmażyć na rumiano na oleju, przełożyć do naczynia do zapiekania, obłożyć warzywami, pokropić sosem sojowym, koncentrat wymieszać z wodą, polać danie, piec ok 50-60 min w 180 st, podawać z ryżem i surówką, smacznego