Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1033
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2944
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1033
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2944
Składniki
Pokrojony w kostkę filet podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Wymieszać z sosem sojowym, czosnkiem przeciśniętym przez praskę i przyprawami. Dodać mieszankę chińską, sok z cytryny, mąkę ziemniaczaną i dusić ok 20-30 minut. Ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem masła. Ryż położyć na talerzu i dodać chińszczyznę. Smacznego