Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19756
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2899
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3990
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19756
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2899
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3990
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 647
Składniki
Pokrojony w kostkę filet podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Wymieszać z sosem sojowym, czosnkiem przeciśniętym przez praskę i przyprawami. Dodać mieszankę chińską, sok z cytryny, mąkę ziemniaczaną i dusić ok 20-30 minut. Ryż ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem masła. Ryż położyć na talerzu i dodać chińszczyznę. Smacznego