Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka z warzywami, o azjatyckim smaku.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 222
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 134
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27989
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 222
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 134
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27989
Składniki
W garnku zagotowujemy wodę jedną łyżką domowej kostki rosołowej. Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut). Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody z pastą rosołową. Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju. W szklance wody rozpuścić 2 opakowania przyprawy do dań chińskich.
Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską.
Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut. Gotujemy ryż na sypko.
Gotowe danie podajemy z ryżem. Smacznego !!!