Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje podany z ryżem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
1. Pokrój pierś z kurczaka na małe kawałki 2. Podsmaż je krótko na patelni na gorącym oleju. 3. Dodaj plasterki papryki, cebuli i pieczarek 4. Dolej 300ml wody. Dokładnie wymieszaj 5. Gotuj potrawę na małym ogniu przez ok. 10 min. Od czasu do czasu mieszając. 6. Dopraw do smaku: solą, pieprzem oraz papryką słodką i ostrą (wedle uznania).