Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje podany z ryżem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 73
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 354
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2842
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 73
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 354
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2842
Składniki
1. Pokrój pierś z kurczaka na małe kawałki 2. Podsmaż je krótko na patelni na gorącym oleju. 3. Dodaj plasterki papryki, cebuli i pieczarek 4. Dolej 300ml wody. Dokładnie wymieszaj 5. Gotuj potrawę na małym ogniu przez ok. 10 min. Od czasu do czasu mieszając. 6. Dopraw do smaku: solą, pieprzem oraz papryką słodką i ostrą (wedle uznania).