Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje podany z ryżem.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15616
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4692
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 366
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2889
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15616
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4692
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 366
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2889
Składniki
1. Pokrój pierś z kurczaka na małe kawałki 2. Podsmaż je krótko na patelni na gorącym oleju. 3. Dodaj plasterki papryki, cebuli i pieczarek 4. Dolej 300ml wody. Dokładnie wymieszaj 5. Gotuj potrawę na małym ogniu przez ok. 10 min. Od czasu do czasu mieszając. 6. Dopraw do smaku: solą, pieprzem oraz papryką słodką i ostrą (wedle uznania).