Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może to nie jest oryginalny przepis ale nam smakuje
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
1. mięso myjemy, kroimy w kostkę, zalewamy sosem sojowym, odstawiamy na godzinę, 2. sos teriyaki mieszamy z ketchupem, srirachą, miodem, odstawiamy, 3. rozgrzewamy łyżkę oleju, podsmażamy kurczaka, dodajemy mieszankę warzywną, dusimy aż produkty będą prawie miękkie, wlewamy sos i dusimy na minimalnym ogniu (aby się nie przypaliło), 3. na talerzu układamy mięso i ryż, posypujemy posiekaną dymką i orzechami, mieszamy wszystko razem, smacznego