Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo z nami jest właśnie tak…by produkty nie zmarnowały się, a to promocja, a to coś tam i właśnie tak później wychodzi. A wyszło pysznie, więc gorąco polecamy, nie tylko do piekarnika, również na grilla ;)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5409
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9229
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 126
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 93
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5409
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9229
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 126
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 93
Składniki
Ziemniaki i cebulę ścieramy na tarce, doprawiamy solą i pieprzem, odciskamy z nadmiaru płynu. Udka z kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, usuwamy kości. Udka rozkładamy skórą do spodu, dodajemy farsz, zawijamy jak na roladki, oprószamy solą i pieprzem. Udka owijamy w boczek, układamy na blaszce, zapiekamy 45 min w temperaturze 180°C. Podajemy z ulubioną surówką.