Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo z nami jest właśnie tak…by produkty nie zmarnowały się, a to promocja, a to coś tam i właśnie tak później wychodzi. A wyszło pysznie, więc gorąco polecamy, nie tylko do piekarnika, również na grilla ;)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 755
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1558
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6078
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8923
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 755
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1558
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6078
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8923
Składniki
Ziemniaki i cebulę ścieramy na tarce, doprawiamy solą i pieprzem, odciskamy z nadmiaru płynu. Udka z kurczaka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, usuwamy kości. Udka rozkładamy skórą do spodu, dodajemy farsz, zawijamy jak na roladki, oprószamy solą i pieprzem. Udka owijamy w boczek, układamy na blaszce, zapiekamy 45 min w temperaturze 180°C. Podajemy z ulubioną surówką.