Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i smaczny obiad.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 929
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2846
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 950
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14627
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 929
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2846
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 950
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14627
Składniki
Zagotowac 2 litry wody z dodatkiem soli. Wrzucic torebki ryżu, gotowac 20 minut.
W tym czasie mięso pokroic w grubszą kostkę, obsmażyc na oleju na złoto. Dodac sos rozrobiony zgodnie z przepisem na opakowaniu, poddusic.
Na talerze wyłożyc ryż, dodac mięso z sosem, udekorowac. Smacznego.