Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i smaczny obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16284
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16284
Składniki
Zagotowac 2 litry wody z dodatkiem soli. Wrzucic torebki ryżu, gotowac 20 minut.
W tym czasie mięso pokroic w grubszą kostkę, obsmażyc na oleju na złoto. Dodac sos rozrobiony zgodnie z przepisem na opakowaniu, poddusic.
Na talerze wyłożyc ryż, dodac mięso z sosem, udekorowac. Smacznego.