Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością pokochają wasze dzieci, a i wam z pewnością będzie bardzo smakowało !!!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5475
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1401
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5475
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1401
Składniki
Filet umyć, pokroić w kawałeczki o mniej więcej takiej samej wielkości, przyprawić przyprawą curry, solą i pieprzem. Wsadzić do lodówki na minimum 1 godz. Do miski wsypać wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe i sporządzić gęstą masę.
Kurczaka dodać do ciasta naleśnikowego i dokładnie wszystkie kawałki w nim obtoczyć. Następnie do wysokiego garnka wlać olej i wrzucać na rozgrzany tłuszcz po kilka kawałków tak, aby przykrywał je tłuszcz i smażyć na złoty kolor.