Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takiej panierce smakuje wybornie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3836
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3836
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć, posypać przyprawami i włożyć do maślanki na 2-3 godziny. Następnie krakersy wsypać do foliowego woreczka i utłuc. Filety wyjąć z maślanki, obtaczać w krakersach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.