Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie kuchni chińskiej i tajskiej. Świetny pomysł na obiad lub kolację dla miłośników dań orientalnych.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3468
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2827
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 159
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 120
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3468
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2827
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 159
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 120
Składniki
Mięso pokroić na kawałki i oprószyć curry w proszku. Tak na marginesie może to być również mięso z indyka. Podsmażyć na oleju lub smalcu z posiekaną cebulą. Kiedy mięso będzie usmażone dodać mleczko kokosowe i dusić na małym ogniu. Na koniec doprawić solą, pieprzem i posiekaną kolendrą lub pietruszką. podawać z ryżem basmati.