Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie kuchni chińskiej i tajskiej. Świetny pomysł na obiad lub kolację dla miłośników dań orientalnych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 788
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 788
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Mięso pokroić na kawałki i oprószyć curry w proszku. Tak na marginesie może to być również mięso z indyka. Podsmażyć na oleju lub smalcu z posiekaną cebulą. Kiedy mięso będzie usmażone dodać mleczko kokosowe i dusić na małym ogniu. Na koniec doprawić solą, pieprzem i posiekaną kolendrą lub pietruszką. podawać z ryżem basmati.