Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie kuchni chińskiej i tajskiej. Świetny pomysł na obiad lub kolację dla miłośników dań orientalnych.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8657
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 741
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8657
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 741
Składniki
Mięso pokroić na kawałki i oprószyć curry w proszku. Tak na marginesie może to być również mięso z indyka. Podsmażyć na oleju lub smalcu z posiekaną cebulą. Kiedy mięso będzie usmażone dodać mleczko kokosowe i dusić na małym ogniu. Na koniec doprawić solą, pieprzem i posiekaną kolendrą lub pietruszką. podawać z ryżem basmati.